Tech.me

Reklamacija:

 

TECH SHOP tim je svjestan vaših prava kao kupaca i posvećeni smo unapređenju vašeg povjerenja kada je u pitanju kupovina putem Interneta. Zbog toga smo rešili da postupak reklamacije maksimalno pojednostavimo, kako bismo vam u što većoj mjeri olakšali posao.

 

Bitna napomena:


Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih djelova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda, kao kupac ste dužni da prijavite u roku od 24h od prijema robe. Primljenu robu ste dužni da provjerite po prijemu i ako je došlo do greške, potrudićemo se da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na proizvodu ima vidnih oštećenja u obliku pocijepanih djelova ili nagnječenja, savjetujemo da takvu pošiljku ne preuzimate.

 

Reklamacije na oštećenja u transportu

 

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

 

Ukoliko uočite takvo oštećenje:

-Nemojte potpisati prijem pošiljke, i zamolite kurira da sačeka dok provjerite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova.

-Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.
-Ukoliko deluje da je proizvod oštećen (ili da nedostaju delovi), definitvno odbijte prijem pošiljke,i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod.


Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste zaključili da je došlo do oštećenja u transportu ili da ste dobili proizvod:

 

1)koji niste poručili a nalazi se na računu

2)koji niste poručili a ne nalazi se na računu

3)koji ste poručili a nalazi se na računu I koji je oštećen ili koji ne radi

Ukoliko niste zadovoljni nekim artiklom (iako se ne radi o kvaru), možete ga zameniti pod sledećim uslovima:

 

1)Da nije prošlo više od 14 dana od kako smo vam ga poslali

2) Da nam ga vratite nekorišćenog, u originalnom stanju, u orginalnoj ambalaži, sa svom propratnom dokumentacijom.

Potrebno je da doplatite razliku u cijeni (ukoliko je ima) i kurirsku službu za ponovno slanje - kontaktirajte nas za uputstvo za uplatu telefonom ili na email adresu

 

 

POVRAĆAJ NOVCA

 

TECH.shop će po prijemu vraćene robe, nakon konstatacije da je roba vraćena u nekorišćenom stanju i bez oštećenja, izvršiti povraćaj uplate novca koju je primio. Povraćaj novca će biti izvršen koristeći ista sredstva plaćanja koja je kupac koristio u prvobitnoj transakciji, osim u slučaju kada se kupac izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja.
U slučaju da se radi povrat novca usled uvažene reklamacije u garantnom roku i/ili raskida ugovora od strane kupca u propisanom roku, potrebno je da nam kupac dostavi broj svog tekućeg računa u banci ili pošti i sredstva vraćamo na njegov račun.
Rok za povraćaj sredstava je 3-7 radnih dana.