Tech.me

BESPLATNA ISPORUKA

Ukoliko porudžbina prelazi 20,00e usluga dostave je besplatna na teritoriji Crne Gore.

Napomena:

Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala.

ISPORUKA TEHNIKE

        -Isporuka robe na teritoriji Crne Gore realizuje se preko kurirske službe

       -Isporuka se vrši radnim danima, u periodu od 9 do 16 časova.

      - Dostavu pošiljke vršimo sopstvenim dostavnim vozilima Tehno shop-a ili putem kurirske službe u roku od 1 do 2 radna dana od dana poručivanja.

Prilikom dostave robe kupac je dužan pregledati robu, te provjeriti da li je roba isporučena bez fizičkih oštećenja, te se potpisom dokumenta o prijemu pošiljke kupac odriče naknadnih reklamacija po ovoj osnovi.

 Ukoliko kupac primijeti da je proizvod oštećen, on mora odbiti prihvat takvog proizvoda i ne potpisuje dokument o preuzimanju proizvoda.

Upozoravamo da se lošom manipulacijom u transportu proizvod može razbiti, a da sama ambalaža ostane neoštećena. Izgled neoštećene ambalaže nije garancija da je dostavljen neoštećen proizvod. Ukoliko kupac potpiše preuzimanje robe bez primjedbi, a oštećenje nakndano uoči, dostavne službe neće preuzeti odgovornost za oštećenja i svaku takvu reklamaciju za naknadno utvrđena oštećenja oni odbacuju kao neosnovanu!

Ukoliko kupac pošiljku ne prihvati jer je utvrdio oštećenje (ne potpiše dokumet o prijemu pošiljke), potrebno nas je odmah kontaktirati i mi ćemo kupcu osigurati novi proizvod u najbržem mogućem roku!

PREUZIMANJE ROBE U VLASTITOM ANGAŽMANU

– Poručite online, preuzmite paket u radnji

Brza, jednostavna i praktična usluga koja omogućava da u veoma kratkom vremenskom periodu vaša porudžbina bude kod vas